Hartreis

  Into Souls Hartreis  Een Hartreis is een spirituele reis. Een reis naar waar je ziel de keuzes voor dit leven heeft gemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de mensen hun leven gepland hebben. Het vervelende is dat je tijdens het geboorteproces al deze keuzes en beslissingen weer vergeten bent.

Bij een hartreis begeleid ik je via een geleide visualisatie in een trance, met gebruik making van de heilige geometrie, naar de heilige ruimte in je hart. Van hieruit maak je contact met je innerlijke wijsheid, met vorige levens, je gids, met universele wijsheid. Je kunt hier je levensvragen stellen. Vragen als: wat is mijn doel? Waarom overkomen mij bepaalde dingen? waarom ben ik bij deze ouders geboren? Hoe kan ik verder in mijn leven? Kan ik mijn zielengroep ontmoeten? 

Bij een hartreis is het belangrijk dat je al ervaring hebt met regressie/reïncarnatie sessies en/of makkelijk mee kunt gaan in visualisaties. Als je nooit een regressie sessie hebt meegemaakt, zal ik eerst een intake doen om te beoordelen of er meteen een hartreis gemaakt kan worden. Anders zal er eerst een regressie sessie plaats moeten vinden. Dit is ook om eventuele blokkades op te sporen en mee te werken voordat de hartreis plaatsvindt. 

Het is fijn als je de hartreis voorbereidt. Maak een lijstje met maximaal 6 vragen die je heel graag beantwoord wil hebben.

Het is ook fijn om een lijst te maken met mensen in je leven en hun verhouding tot jou. Dan hoef ik niet tijdens de sessie steeds uitleg te vragen over deze personen. 

Een hartreis duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Investering: 140 euro